Frequently Asked Question (F.A.Q)

1.      Is VIPWALLET website is SECURED?
Ans: Yes, Domain & Hosted at Hostgator with Standrad SSL & EV SSL enabled website. It show Green Bar in URL https://. Your sensitive data like Email, Phone Number, Bank Details etc.. are fully secured.

2.      Is VIPWALLET website is legitimate?
Ans: Yes, 100% Legitimate & Legally Registered Firm in Rajasthan, INDIA.

3.      Where can I check for Todays RATES/PRICE
Ans: In Fees Page, you can find Buy Rates, Sell Rates & Exchange Rates updated daily. 

4.      Where can I place my Orders
Ans: Follow the Instructions. You can place your Orders on our whatsapp 9462916262.

5.      Is this site is automated & Can i get automated reply?
Ans: No, our site is semi-automated. All transactions through Manual Email Reply

6.      Do you need any Identity & Address Proof Details?
Ans: Yes, we need Identity & Address Proof of the Customers, Who want to buy, sell or Exchange Ecurrencies. To avoid fraudulent ecurrency transactions.

7.      Where can I submit my Identity & Address Proof Details?
Ans: We accept Scan Copies of your Identity & Address Proof in .img/.jpeg/.jpg/.png, you can send scan copy details to our verification department Email ID:contact@vipwallet.in

8.      What is the Minumum & Maximum Transaction Limits?
Ans: Minimum Transaction Limit is $10/₹350 & Maximum Transaction Limit is 150$/₹10000 Per Day.

9.     How much time will to process payments?
Ans: Normally, All Payments processed in 2 Minutes to 10 Minutes. But First Time Transaction take 30 Minutes to 1 Hours based on the bank information provided by you.

10.     My question still not answered?
Ans:
Don’t worry, If you have any questions please contact us. We will be glad to help you. Support team will be online 24 hours. Support By Whatsapp instant message Service.